Canelons de Mero
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 300 grams de mero.
- 50 grams de gambes.
- 5 decilitres de cava.
- 100 grams de formatge parmesà ratllat.
- 1 ou dur.
- 1 pastanaga.
- 1 porro.
- 1 tronc d'api.
- 50 grams de mantega.
- 40 grams de farina.
- Formatge emmental ratllat.
- Sal.
4 racions
Elaboració
En una cassola posa el mero i les gambes senceres juntament amb el cava, la pastanaga, el porro i l'api, tapa i introdueix al forn de 10 a 15 minuts sense deixar que bulli.
Un cop fred, esmicola el peix, pela les gambes i pica tot molt bé.
Després barreja l'ou dur i el formatge parmesà, i omple els canelons.
Amb el brou de peix, la mantega i la farina, prepara una salsa beixamel.
Cobreix els canelons, escampa-hi el formatge emmental i gratina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1169 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.