Postres de Compota de fruites vermelles
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 450 g de compota de fruits vermells
- 250 ml de crema de llet
- 250 g de formatge Quark baix en greix
- 70 g de sucre en pols
- 2 cullerades de licor d'ou
- Melindros o galetes de mantega
4 racions
Elaboració
Bat la crema de llet, a punt de neu i barreja amb el Quark, el licor i el sucre en pols.
Omple en copes de postres, en primer lloc, compota de fruits vermells, després omple alternativament crema i compota de fruites, i serveix amb unes quantes galetes o melindros.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1156 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.