Risotto de bolets en el forn de vapor

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ceba vermella
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 350 mil li litres de brou de verdures
  • 100 grams de formatge parmesà ratllat
  • 1 gra d'all
  • 1 porro (tallat petit)
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 mica de pebre
  • 250 grams de bolets de la teva elecció
  • 300 grams d'arròs per risotto
  • 1 mica de sal
  • 150 mil li litres de vi blanc

4 racions

Elaboració

Omple l'arròs, el vi blanc i el brou de verdures en una safata per cuinar no perforada i cuina al vapor a 100 ° C durant aproximadament 16 minuts.
Pica la ceba, neteja els bolets i juntament amb el julivert i el porro picat, fregeix en una paella amb oli d'oliva. Afegeix l'all picat i ofega breument.
Afegeix la barreja de xampinyons en el risotto i cuina tot durant 4 minuts més.
Finalment barreja el formatge parmesà ratllat i assaona el risotto amb sal i pebre al gust.
Si cal, afegeix una mica mes de brou de verdures.

Notes

Aquesta recepte és per ferla el que tingui forn modern de coure al vapor


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1531 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: