Risotto de bolets en el forn de vapor
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba vermella
- 1 cullerada de julivert picat
- 350 mil li litres de brou de verdures
- 100 grams de formatge parmesà ratllat
- 1 gra d'all
- 1 porro (tallat petit)
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 mica de pebre
- 250 grams de bolets de la teva elecció
- 300 grams d'arròs per risotto
- 1 mica de sal
- 150 mil li litres de vi blanc
4 racions
Elaboració
Omple l'arròs, el vi blanc i el brou de verdures en una safata per cuinar no perforada i cuina al vapor a 100 ° C durant aproximadament 16 minuts.
Pica la ceba, neteja els bolets i juntament amb el julivert i el porro picat, fregeix en una paella amb oli d'oliva. Afegeix l'all picat i ofega breument.
Afegeix la barreja de xampinyons en el risotto i cuina tot durant 4 minuts més.
Finalment barreja el formatge parmesà ratllat i assaona el risotto amb sal i pebre al gust.
Si cal, afegeix una mica mes de brou de verdures.
Notes
Aquesta recepte és per ferla el que tingui forn modern de coure al vapor
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1531 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.