Canelons a la "Niçoise"
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 1 quilo d'espinacs bullits, escorreguts i picats.
- 25 grams de pinyons.
- 25 grams de panses.
- 2 ous.
- 2 cullerades de formatge parmesà ratllat.
- 1 cullerada de tomàquet concentrat.
- 1 ceba.
- Nou moscada.
- Sal
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli, ofega la ceba, ben picada.
Quan estigui tova, afegeix les panses i els pinyons. Després afegeix els espinacs, els ous lleugerament batuts i el concentrat de tomàquet, s'assaona amb nou moscada i sal.
Retira la cassola del foc, incorpora el formatge parmesà i barreja bé amb una espàtula de fusta.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de ceba i gratina al gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
887 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.