Canelons de " fuagràs"
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 Plaques de canelons
- 200 grams de fuagràs
- 100 grams de pernil dolç picat
- 50 Grams de “salsitxó” sense pell i picat
- 50 Grams de formatge parmesà ratllat
- 8 cullerades de nata liquida
- 2 cullerades de tomàquet concentrat
- 2 ous durs
- 1 ou cru
- sal
4 racions
Elaboració
Aixafa amb una forquilla el fuagràs, els ous durs, el pernil, el tomàquet, el salsitxó i el formatge parmesà.
Bat la llet i l'ou i afegeix la resta dels ingredients.
Farceix els canelons i cobreix-los amb salsa de xampinyons.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
785 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.