Canelons de Lucio (Llus de Riu)
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 350 grams de lluç de riu
- 80 cc de vi blanc sec
- 30 grams de mantega
- ½ quilo de bolets frescos
- 4 cullerades de nata liquida
- 1 escalunya
- 1 gra d'all
- Farigola en pols
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
En una cassola amb mantega ofega l'escalunya i l'all picat, afegeix el vi i deixa que redueixi.
Neteja el peix i treu les espines i la pell.
Incorpora a la cassola, ofega durant 3 minuts i reserva.
Agrega llavors a la cassola els bolets picats fins i deixa que redueixi l'aigua que han deixat anar.
Torna a incorporar el lluç de riu i barreja bé, després afegeix la nata i la farigola.
Salpebra al gust.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa d'api.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
930 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.