Canelons de Lucio (Llus de Riu)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 350 grams de lluç de riu
  • 80 cc de vi blanc sec
  • 30 grams de mantega
  • ½ quilo de bolets frescos
  • 4 cullerades de nata liquida
  • 1 escalunya
  • 1 gra d'all
  • Farigola en pols
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola amb mantega ofega l'escalunya i l'all picat, afegeix el vi i deixa que redueixi.
Neteja el peix i treu les espines i la pell.
Incorpora a la cassola, ofega durant 3 minuts i reserva.
Agrega llavors a la cassola els bolets picats fins i deixa que redueixi l'aigua que han deixat anar.
Torna a incorporar el lluç de riu i barreja bé, després afegeix la nata i la farigola.
Salpebra al gust.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa d'api.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

930 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: