Canelons Niça
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 500 grams d'albergínies.
- 500 grams de carabassons.
- 250 grams de pebrots.
- 250 grams de tomàquets madurs.
- 4 cebes.
- 4 grans d'all.
- Oli.
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli posa la ceba picada fina i deixa daurar.
Afegeix l'all fins que desprengui l'aroma, i després els pebrots picats petits.
Fregeix fins que estigui tot tou.
Afegeix les albergínies i quan estiguin toves, els carabassons picats fins.
Quan els carabassons estiguin tous, incorporar el tomàquet ratllat, deixa consumir l'aigua i salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de ceba i gratina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1396 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.