Canelons d'ortigues
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 700 grams d'ortigues sense flors.
- 150 grams de formatge gruyere.
- 30 grams de panses de Corint.
- 50 grams de mantega.
- 4 rovells d'ou dur.
- 1 cullerada de pa ratllat.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Renta i escalada les ortigues.
Deixa refredar i pica ben fines.
En una cassola posa la mantega i ofega les ortigues, les panses, el pa ratllat, els rovells i el formatge ratllat, remou constantment amb una espàtula de fusta.
Fora del foc afegeix sal i pebre.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet, empolvora amb formatge i gratina al gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1029 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.