Broquetes de Carn mòlta amb Pasta cremosa

Ingredients

Broquetes:

  • ½ cullerada de mantega.
  • ½ ceba, finament picada.
  • 1 gra d'all picat.
  • 500 g de carn picada (vedella, porc).
  • 1 ou batut.
  • 3 cullerades de flocs de civada.
  • 3 cullerades de julivert, finament picat
  • 1 culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 12 broquetes de fusta
  • 4 cullerades de flocs de civada
  • Mantega clarificada per fregir

Tallarines:

  • 200 grams de pasta
  • Aigua salada bullint
  • Una mica de mantega
  • 350 g de porros, tallats per la meitat longitudinalment i transversalment en tires fines
  • ½ cullerada de curri suau
  • 1 ½ dl d' aigua
  • 1 dl de crema per salses
  • ½ culleradeta de sal

4 racions

Elaboració

Broquetes:

Calenta en una paella antiadherent la mantega, sofregeix la ceba i l’all, retira en un bol i deixa refredar
Prepara una paella
Preescalfa el forn a 60 graus, i col•loca els plats i la safata perquè s’escalfin
Barreja la carn i tots els ingredients fins i incloent el julivert a la ceba i l'all reservats en el bol, assaona al gust.
Pasta a mà fins que tot estigui ben barrejat, divideix la massa en 12 porcions, amb les mans humides forma els rotllos d'uns 8 cm de llarg i enganxa a les broquetes
Arrebossa les broquetes en els flocs de civada.
Escalfa la mantega clarificada en una paella i fregeix en porcions a foc suau les broquetes durant uns 8 minuts, treu i reserva a la calor

Tallarines:

Cou la pasta lleugerament al dente, en aigua bullent amb sal, escorre-la i reserva.
En la mateixa cassola calenta la mantega.
Afegeix els porros, sofregeix uns instants junt amb el Curri.
Afegeix l'aigua, tapa i continua bullint durant uns 5 minuts. Agrega la crema de llet i continua la cocció, assaona al gust, i afegeix la pasta reservada, barreja bé i deixa que no mes s’escalfi


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1190 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: