Broquetes de Carn mòlta amb Pasta cremosa
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Broquetes:
- ½ cullerada de mantega.
- ½ ceba, finament picada.
- 1 gra d'all picat.
- 500 g de carn picada (vedella, porc).
- 1 ou batut.
- 3 cullerades de flocs de civada.
- 3 cullerades de julivert, finament picat
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 12 broquetes de fusta
- 4 cullerades de flocs de civada
- Mantega clarificada per fregir
Tallarines:
- 200 grams de pasta
- Aigua salada bullint
- Una mica de mantega
- 350 g de porros, tallats per la meitat longitudinalment i transversalment en tires fines
- ½ cullerada de curri suau
- 1 ½ dl d' aigua
- 1 dl de crema per salses
- ½ culleradeta de sal
4 racions
Elaboració
Broquetes:
Calenta en una paella antiadherent la mantega, sofregeix la ceba i l’all, retira en un bol i deixa refredar
Prepara una paella
Preescalfa el forn a 60 graus, i col•loca els plats i la safata perquè s’escalfin
Barreja la carn i tots els ingredients fins i incloent el julivert a la ceba i l'all reservats en el bol, assaona al gust.
Pasta a mà fins que tot estigui ben barrejat, divideix la massa en 12 porcions, amb les mans humides forma els rotllos d'uns 8 cm de llarg i enganxa a les broquetes
Arrebossa les broquetes en els flocs de civada.
Escalfa la mantega clarificada en una paella i fregeix en porcions a foc suau les broquetes durant uns 8 minuts, treu i reserva a la calor
Tallarines:
Cou la pasta lleugerament al dente, en aigua bullent amb sal, escorre-la i reserva.
En la mateixa cassola calenta la mantega.
Afegeix els porros, sofregeix uns instants junt amb el Curri.
Afegeix l'aigua, tapa i continua bullint durant uns 5 minuts. Agrega la crema de llet i continua la cocció, assaona al gust, i afegeix la pasta reservada, barreja bé i deixa que no mes s’escalfi
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1190 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.