Canelons Orientals
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 6 gambes.
- ½ got d'aigua.
- ½ got de coco ratllat.
- ½ tassa de cacauets picats.
- ¼ de col xinesa, trinxada i bullida.
- 2 gots de brots de soja.
- 100 grams de formatge de verdura xinès (tofu) tallat en forma de daus .
- 1 gra d'all picat fi.
- 1 cullerada de julivert picat.
- Sucre, sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Ofega l'all i el julivert, afegeix les gambes picades i fregeix.
Afegeix la soja i la col i deixa consumir l'aigua.
Afegeix el coco, els cacauets i el formatge xinès, agrega aigua si espessa massa.
Posa una mica de sucre i salpebra al gust.
Barreja bé i tritura.
Omple els canelons, cobreix amb salsa d'api, empolvora amb formatge i gratina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
740 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.