Hamburgueses de Farigola i Xile amb Amanida de Pasta
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Hamburguesa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de llacets
- Sal
- 150 g de pèsols congelats
- 150 g de tomàquets xerri
- 1 ceba vermella
- 2 cullerades de salsa d'amanida de maionesa
- 3 cullerades de salsa de tomàquet
- 100 ml de brou de verdures
- Pebre
- Sucre
- 2 xiles vermells
- 1 petit manat de farigola
- 600 g de carn picada
- 1 ou (talla M)
- 2 cullerades de pa ratllat
- 1 cullerada de mostassa picant mitjà
- 1 ceba
- 2 cullerades d'oli
4 racions
Elaboració
Cou els llacets en aigua bullent amb sal d'acord amb les instruccions del fabricant.
Aproximadament 3 minuts abans de finalitza la cocció de la pasta, afegeix els pèsols i cuina’ls junt.
Aboca la pasta i els pèsols en un colador, passa per aigua freda i escorre.
Renta, els tomàquets xerri, asseca i talla per la meitat.
Pela la ceba vermella i talla en cercles fins.
Barreja la salsa de maionesa, la salsa de tomàquet i el brou.
Barreja els llacets, els pèsols, els tomàquets, els cèrcols de ceba i la salsa d'amanida.
Condimenta amb sal, pebre i sucre.
Renta els xilis i treu la tija.
Talla 1 Xile en cèrcols fins, tenint cura de treure les llavors.
Talla l'altre Xile per la meitat longitudinalment, treu les llavors i talla finament.
Renta la Farigola i deixa que s'assequi. Treu les fulles de la farigola de les tiges i pica.
Posa en un bol la carn picada, l'ou, el pa ratllat, la mostassa, el Xile picat i la farigola picada. Pela la ceba, ratlla sobre la mescla i barreja tot junt, assaona amb sal i pebre.
De la massa forma unes 8 hamburguesas, en cada una, premsa alguns cèrcols de Xile i fulles de farigola
Escalfa oli en una paella i fregeix les hamburgueses, cou durant uns 5 o 6 minuts.
Assaona novament l'amanida de pasta amb sal, pebre i sucre
Presenta el plat amb l'amanida de pasta i les hamburguesas al damunt i decora amb farigola.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1358 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.