Ous amb Salsa de Mostassa i Estragó
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de patates noves
- 6 ous
- 2 culleradetes d'oli
- Sal iodada
- 2 cullerades de farina
- 300 ml de llet
- 100 ml de brou de verdures
- 4 cullerades de mostassa suau
- Una mica d' estragó fresc
- Pebre al gust
4 racions
Elaboració
Neteja les patates a fons i cou en aigua salada durant uns 20 minuts.
Cuina els ous durant 9 minuts.
Escalfa l'oli, en una cassola.
Afegeix la farina.
Aboca la llet i el brou, cou, i no deixis de remoure.
Afegeix sal i pebre i assaona amb la mostassa.
Refreda els ous amb aigua freda, pela i escalfa de nou en la salsa
Esbandeix l'estragó, talla en tires fines i barreja amb la salsa de mostassa.
Escorre les patates, no és necessari pelar.
Prepara els plats amb les patates, ous i salsa de mostassa.
Serveix de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1656 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.