Tallarines amb salsa de gorgonzola
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de pasta
- Sal
- Pebre acabat de moldre
- 2 escalunyes
- 2 cullerades de mantega
- 1,5 dl Madeira
- 1 tassa (180 g) de crema
- 1 dl de brou de verdures
- 150 g Gorgonzola
- 1 culleradeta de mostassa
- 1 cullerada de julivert, finament picat
- 1 cullerada de cibulet finament picat
4 racions
Elaboració
Pela les escalunyes, pica finament i salta en mantega.
Madeira Afegeix el vi de Madeira i deixa bulli fins que redueixi a la meitat.
Aboca la crema i cuina aproximadament per uns 5 minuts.
Agrega el brou i cuina tot junt.
Aixafa el Gorgonzola amb una forquilla, afegeix a la salsa i deixa que es fongui.
Afegeix la mostassa i les herbes i remena bé.
Assaona amb sal i pebre.
Cou la pasta en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente, escorre i barreja amb la salsa.
Serveix en plats calents
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
998 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.