Tallarines amb salsa de gorgonzola

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de pasta
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • 2 escalunyes
  • 2 cullerades de mantega
  • 1,5 dl Madeira
  • 1 tassa (180 g) de crema
  • 1 dl de brou de verdures
  • 150 g Gorgonzola
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 1 cullerada de julivert, finament picat
  • 1 cullerada de cibulet finament picat

4 racions

Elaboració

Pela les escalunyes, pica finament i salta en mantega.
Madeira Afegeix el vi de Madeira i deixa bulli fins que redueixi a la meitat.
Aboca la crema i cuina aproximadament per uns 5 minuts.
Agrega el brou i cuina tot junt.
Aixafa el Gorgonzola amb una forquilla, afegeix a la salsa i deixa que es fongui.
Afegeix la mostassa i les herbes i remena bé.
Assaona amb sal i pebre.
Cou la pasta en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente, escorre i barreja amb la salsa.
Serveix en plats calents


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

998 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: