Tires de carn de vedella a l'estil de Zuric

Ingredients

  • 600 g de vedella, per exemple, filet fals, tallada pel carnisser en petites tires primes
  • Sal.
  • Pebre.
  • 2 escalunyes, finament picades.
  • 200 g de xampinyons, tallats a rodanxes.
  • Mantega clarificada.
  • 1 cullerada de farina.
  • 2 dl de vi blanc o brou de carn.
  • 1,5 dl de crema.
  • ½ manat de julivert, finament picat, per decorar.

4 racions

Elaboració

Escalfa la mantega clarificada en una paella.
Fregeix la carn en petites porcions i a foc ben fort, a fi que la carn no faci líquid, remena sovint.
Prees calfa el forn a 75 graus i col•loca una safata de forn a escalfà
Retira la carn de la paella, col • loca a la safata prees calfada i assaona al gust. Reserva a la calor del forn.
En una mica de mantega clarificada i en la mateixa paella de la carn, fregeix a foc mitjà les escalunyes.
Afegeix els bolets per esmorteir. Escampa farina per sobre, i cou uns instants.
Afegeix el vi o el brou i deixa reduir a la meitat. Aboca la crema i cuina a foc lent.
Posa la carn a la salsa, sense deixar que bulli i assaona al gust.
Adorna amb el julivert.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1198 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: