Llombarda a l'estil de la meva Àvia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 seba gran
  • 1 poma
  • L'oli de colza
  • 1 Llombarda
  • 2 a 3 claus d'olor
  • 1 fulla de llorer
  • 2 cullerades de suc de llimona o vinagre de vi

4 racions

Elaboració

Talla la ceba i la poma a traços petits i ofega en l'oli.
Afegeix la llombarda tallada fina, els claus d'olor, la fulla de llorer i 2 cullerades de suc de llimona o vinagre de vi.
Dissolt en aigua un cub de brou i afegeix a poc a poc, de manera que la col sempre estigui coberta, cou a foc lent durant almenys 1 hora.
La millor llombarda del món, com ho feia la meva Àvia, la servia amb una bona salsitxa del cantó de Vaud i patates fetes al forn
Jo les preparo, tallant les patates a la meitat o a quarts, les distribueixo en una safata per enfornar, les pinzello amb oli d'oliva, escampo sal i comi pel damunt i les enforno durant uns 45 minuts a 160 graus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1069 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: