Llombarda a l'estil de la meva Àvia
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 seba gran
- 1 poma
- L'oli de colza
- 1 Llombarda
- 2 a 3 claus d'olor
- 1 fulla de llorer
- 2 cullerades de suc de llimona o vinagre de vi
4 racions
Elaboració
Talla la ceba i la poma a traços petits i ofega en l'oli.
Afegeix la llombarda tallada fina, els claus d'olor, la fulla de llorer i 2 cullerades de suc de llimona o vinagre de vi.
Dissolt en aigua un cub de brou i afegeix a poc a poc, de manera que la col sempre estigui coberta, cou a foc lent durant almenys 1 hora.
La millor llombarda del món, com ho feia la meva Àvia, la servia amb una bona salsitxa del cantó de Vaud i patates fetes al forn
Jo les preparo, tallant les patates a la meitat o a quarts, les distribueixo en una safata per enfornar, les pinzello amb oli d'oliva, escampo sal i comi pel damunt i les enforno durant uns 45 minuts a 160 graus.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1069 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.