Postres de Maduixa amb xocolata i vainilla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de púding de xocolata en pols
  • 1 paquet de púding de vainilla en pols
  • 250 g de maduixes
  • 2 cullerades de sucre
  • Festucs
  • 1 litre de llet

4 racions

Elaboració

Cuina el púding de xocolata d'acord a les instruccions del fabricant, amb 500 ml de llet i després aboca en copes de postres.
Jo col•loco les copes inclinades en un cartó buit d’ous i reservo a la nevera durant 1 hora.
Cou el púding de vainilla, també d'acord a les instruccions, amb 500 ml de llet, i amb cura, aboca sobre el púding de xocolata, col•loca de nou per al voltant d'1 hora a la nevera.
Afegeix les maduixes amb 2 cullerades de sucre en un recipient i tritura fins a obtenir un puré, a continuació, aboca sobre la crema de vainilla.
Reserva en la nevera.
Al moment de servir decora amb festucs picats.
També es pot preparar amb altres fruites.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1978 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: