Quinoa amb fonolls i porros

Ingredients

  • 1 porro (250 g)
  • 1 bulb de fonoll (250 g)
  • 1 gra d'all
  • 75 g de quinoa
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 275 ml de brou de verdures
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Talla el porro per la meitat, al llarg, i renta a fons. Talla a cubs d'1 centímetre, la part blanca i la verda.
Neteja, renta i talla a daus d'1 centímetre el bulb de fonoll.
Pela l'all i pica finament.
Esbandeix la quinoa en un colador, esbandint sempre amb aigua freda fins que l’aigua surti clara.
Escalfa l'oli en una cassola, afegeix el porro, el fonoll i l'all i salta, sense deixar de remenar durant 4 a 5 minuts o fins que comenci a obtenir un color daurat.
Aboca el brou de verdures, porta a ebullició i cuina durant 3 minuts.
Afegeix la quinoa, tapa l'olla i cou a foc lent uns 12 minuts.
Al final del temps de cocció, aireja la quinoa amb una forquilla i assaona amb sal i pebre al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3296 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: