Quinoa amb fonolls i porros
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 porro (250 g)
- 1 bulb de fonoll (250 g)
- 1 gra d'all
- 75 g de quinoa
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 275 ml de brou de verdures
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Talla el porro per la meitat, al llarg, i renta a fons. Talla a cubs d'1 centímetre, la part blanca i la verda.
Neteja, renta i talla a daus d'1 centímetre el bulb de fonoll.
Pela l'all i pica finament.
Esbandeix la quinoa en un colador, esbandint sempre amb aigua freda fins que l’aigua surti clara.
Escalfa l'oli en una cassola, afegeix el porro, el fonoll i l'all i salta, sense deixar de remenar durant 4 a 5 minuts o fins que comenci a obtenir un color daurat.
Aboca el brou de verdures, porta a ebullició i cuina durant 3 minuts.
Afegeix la quinoa, tapa l'olla i cou a foc lent uns 12 minuts.
Al final del temps de cocció, aireja la quinoa amb una forquilla i assaona amb sal i pebre al gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3296 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.