Cassola D’espinacs i Patates
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes
- 2 grans d'all
- 12 cullerades d’oli d'oliva
- 300 grams d'espinacs (congelats)
- Pebre
- 1 remet de julivert
- 120 grams de Formatge dur
- 500 ml de llet de soja
- 1 Llimona (sense tractament),
- 1 cullerada de brou granulat
- 1 cullera de Maizena
- 600 g de patates
4 racions
Elaboració
Pela i talla ben fi, les cebes i els alls, enrosseix fins que estigui tot tou
Afegeix els espinacs i ofega breument.
Assaona amb sal i pebre i posa en una font de forn greixada.
Renta el julivert, asseca i pica finament.
Ratlla el formatge dur.
Posa la llet de soja freda en un cassó.
Afegeix la ratlladura de llimona, la sal, el pebre i el brou de verdures, porta a ebullició i espesseix amb la Maizena fins a obtenir una salsa suau.
Afegeix el julivert.
Assaona la salsa al gust.
Renta les patates, pela i talla finament i escalda durant 4 minuts en aigua bullent amb sal.
Distribueix, en capes, les rodanxes de patata sobre els espinacs
Aboca pel damunt, la salsa i escampa-hi el formatge.
Enforna en el forn prees calfat a 200 graus i cou durant uns 30 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3555 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.