Cassola D’espinacs i Patates

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cebes
  • 2 grans d'all
  • 12 cullerades d’oli d'oliva
  • 300 grams d'espinacs (congelats)
  • Pebre
  • 1 remet de julivert
  • 120 grams de Formatge dur
  • 500 ml de llet de soja
  • 1 Llimona (sense tractament),
  • 1 cullerada de brou granulat
  • 1 cullera de Maizena
  • 600 g de patates

4 racions

Elaboració

Pela i talla ben fi, les cebes i els alls, enrosseix fins que estigui tot tou
Afegeix els espinacs i ofega breument.
Assaona amb sal i pebre i posa en una font de forn greixada.
Renta el julivert, asseca i pica finament.
Ratlla el formatge dur.
Posa la llet de soja freda en un cassó.
Afegeix la ratlladura de llimona, la sal, el pebre i el brou de verdures, porta a ebullició i espesseix amb la Maizena fins a obtenir una salsa suau.
Afegeix el julivert.
Assaona la salsa al gust.
Renta les patates, pela i talla finament i escalda durant 4 minuts en aigua bullent amb sal.
Distribueix, en capes, les rodanxes de patata sobre els espinacs
Aboca pel damunt, la salsa i escampa-hi el formatge.
Enforna en el forn prees calfat a 200 graus i cou durant uns 30 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3555 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: