Crostini de Bolets
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Pa de Ciabatta
- 2 cullerades d'oli (oli d'oliva verge extra)
- 2 cullerades d'herbes italianes
- 4 xampinyons o fongs de temporada
- 125 g de mozzarella
- Sal
- Pebre resen molt
4 racions
Elaboració
Prees calfa el forn a 175 graus.
Talla la ciabatta a llesques i posa en una safata per enfornar.
Neteja, els Xampinyons amb un pinzell (no els rentis!) i tall als a cuadrets.
Afegeix l'oli, les herbes, la sal i el pebre als cuadrets de xampinyons, softregeix i assaona al gust.
Estén la massa de fongs sobre les llesques de pa i escampa-hi el formatge mozzarella en daus pel damunt.
Enforna fins que la mozzarella comença a fluir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
844 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.