Llom de Porc amb Bolets i Tallarines
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de llom de porc
- 600 g de Rosinyols - Chanterelles
- 320 g de tallarines
- 1 ceba
- 2 cullerades de pasta de tomàquet
- 2 cullerades de farina
- 500 ml de brou de carn, instantani
- 200 ml de crema
- 2 cullerades de mantega
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal i pebre.
- Pebre de Caiena
4 racions
Elaboració
Pela la ceba i pica finament.
Neteja els bolets i talla si és necessari.
Salta breument la ceba en 1 cullerada de mantega i 1 cullerada d'oli d'oliva, agrega els bolets i fregeix a foc viu, assaona amb sal i pebre i continua fregint fins que hagin pres un lleuger color, afegeix la pasta concentrada de tomàquet i cou uns instants tot junt.
Escampa-hi la farina i deixa daurar lleugerament.
Aboca el brou i portar a ebullició.
Agrega la nata i cou a foc lent durant uns 20 a 30 minuts.
Talla el llom en medallons i assaona amb sal, pebre i una mica de pebre de caiena.
En una paella posa 1 cullerada de mantega i 1 cullerada d'oli d'oliva, fregeix cada costat durant aproximadament 2 minuts, i després retira i mantén calent al forn a 80 graus
Cuina les tallarines d'acord amb les instruccions del fabricant.
Mentre els medallons són al forn posa la salsa de bolets en la paella que hem fregit el llom, cou uns instants a fi que desglaci els sucs caramel•litzats del fons de la paella i es dissolguin a la salsa
Treu els medallons del forn i posa en una plata de servir.
Aboca el suc de la carn despresa en tallar la carn a la salsa de bolets i cou uns instants, assaona novament amb sal i pebre si és necessari
Afegeix les tallarines als medallons i serveix de seguida amb la salsa de bolets.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1496 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.