Macarrons amb Gruyère
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes grans
- ½ cullera de farina
- 2 cullerades d'oli de gira-sol
- 1 cullerada de mantega
- 250 g de patates farinoses
- Sal
- 350 g de macarrons
- 200 g de formatge Gruyère
- 2 dl de nata
- Pebre
- Marduix per adornar
4 racions
Elaboració
Talla les cebes en cèrcols fins. Escampa farina per sobre i barrejar bé.
Escalfa l'oli i la mantega en una paella i fregeix les cebes a foc mitjà durant uns 10 minuts fins que estiguin cruixents.
Col•loca sobre paper de cuina absorbent.
Talla les patates en cubs grans i cuina en una gran quantitat d'aigua salada durant 5 minuts.
Afegeix els macarrons, cuina durant 8-10 minuts tot just al dente.
Escorre bé.
Posa els macarrons i les patates a una plata per al forn.
Elimina l'escorça del formatge i talla en cubs.
Afegeix el formatge i la crema, a la mescla i barreja bé.
Col•loca al centre del forn a una temperatura de 100 graus durant uns 5 minuts perquè es fongui el formatge.
Assaona amb pebre, escampa les cebes per sobre i adorna amb el marduix, serveix de seguida.
Serveix acompanyat amb puré de poma.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1490 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.