Petites hamburgueses de pastanaga i api
Categoria:
Llegums i verdures
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de pastanagues netes i pelades
- 300 g d'api net i pelat
- 1 ou
- 100 g de quark
- 3 cullerades de farina
- Aproximadament 2 culleradetes de sal i pebre
- 3 cullerades de mantega o oli
4 racions
Elaboració
Ratlla les pastanagues i l'api amb un ratllador gruixut.
Barreja amb l’ou, el quark i la farina
Assaona amb sal i pebre.
Calenta l'oli en una paella.
Posa a la paella, per cada petita hamburguesa, 2 cullerades de la barreja
Fregeix a foc mitjà durant uns 4 minuts, dona la volta amb cura i acaba de fregir, aproximadament, 3 minuts mes.
Serveix amb una amanida
Notes
L’api que utilitzem a la cuina Suïssa, no es igual que el d’Espanya, aquí fem servir l’api rave, us poso una foto, per que veieu com es. L'api nap és una gran arrel generalment molt gruixuda, esfèrica i envoltada de petites arrels secundàries, que solen ser retirades per a la seva comercialització. El seu color és marró terra i la seva carn és dura i compacta de color blanc groguenc. És molt suculenta i d'acusat sabor a api, però més dolç i perfumada.
A Espanya no es conrea pràcticament, no obstant això es produeix abundantment en tots els països de l'Europa occidental, sent un vegetal de consum popular, sobretot a Alemanya, Itàlia, França, i Anglaterra.
Tallat en tires o ratllat és ideal en amanides i bullit, s'utilitza en nombrosos guisats, resultant així mateix una excel·lent guarnició per a plats de carns i peixos.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1900 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.