Petites hamburgueses de pastanaga i api

Ingredients

  • 300 g de pastanagues netes i pelades
  • 300 g d'api net i pelat
  • 1 ou
  • 100 g de quark
  • 3 cullerades de farina
  • Aproximadament 2 culleradetes de sal i pebre
  • 3 cullerades de mantega o oli

4 racions

Elaboració

Ratlla les pastanagues i l'api amb un ratllador gruixut.
Barreja amb l’ou, el quark i la farina
Assaona amb sal i pebre.
Calenta l'oli en una paella.
Posa a la paella, per cada petita hamburguesa, 2 cullerades de la barreja
Fregeix a foc mitjà durant uns 4 minuts, dona la volta amb cura i acaba de fregir, aproximadament, 3 minuts mes.
Serveix amb una amanida

Notes

L’api que utilitzem a la cuina Suïssa, no es igual que el d’Espanya, aquí fem servir l’api rave, us poso una foto, per que veieu com es. L'api nap és una gran arrel generalment molt gruixuda, esfèrica i envoltada de petites arrels secundàries, que solen ser retirades per a la seva comercialització. El seu color és marró terra i la seva carn és dura i compacta de color blanc groguenc. És molt suculenta i d'acusat sabor a api, però més dolç i perfumada.
A Espanya no es conrea pràcticament, no obstant això es produeix abundantment en tots els països de l'Europa occidental, sent un vegetal de consum popular, sobretot a Alemanya, Itàlia, França, i Anglaterra.
Tallat en tires o ratllat és ideal en amanides i bullit, s'utilitza en nombrosos guisats, resultant així mateix una excel·lent guarnició per a plats de carns i peixos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2027 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
L’api que utilitzem a la cuina Suïssa, no es igual que el d’Espanya, aquí fem servir l’api rave, us poso una foto, per que veieu com es. L'api nap és una gran arrel generalment molt gruixuda, esfèrica i envoltada de petites arrels secundàries, que solen ser retirades per a la seva comercialització. El seu color és marró terra i la seva carn és dura i compacta de color blanc groguenc. És molt suculenta i d'acusat sabor a api, però més dolç i perfumada.
A Espanya no es conrea pràcticament, no obstant això es produeix abundantment en tots els països de l'Europa occidental, sent un vegetal de consum popular, sobretot a Alemanya, Itàlia, França, i Anglaterra.
Tallat en tires o ratllat és ideal en amanides i bullit, s'utilitza en nombrosos guisats, resultant així mateix una excel·lent guarnició per a plats de carns i peixos.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: