Jarret de vedella amb sidra i pomes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 gra d'all
  • 1 llimona
  • 1 cullerada de mostassa de gra gruixut
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de comí
  • 1 jarret de vedella, d’aproximadament 1 kg i ½ (demana al teu carnisser que tel prepari).
  • 8 cebes vermelles
  • Oli per fregir
  • 4 branquetes de romaní
  • 5 dl de sidra
  • 1 dl de brou de carn
  • 8 pomes petites
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Pica l'all ben petit.
Ratlla la pela de llimona ben fina.
Barreja les dues coses amb la mostassa, l'oli d'oliva i el comí.
Pinzella el jarret amb aquesta barreja
Pela les cebes.
Escalfa el forn i la safata a 240 graus.
Col·loca el jarret i una mica d’oli a la safata de forn i sofregeix per tots costats durant uns 15 minuts, dona la hi volta algunes vegades.
Redueix la temperatura del forn a 180 graus.
Afegeix les cebes senceres i el romaní, aboca la sidra i el brou, tapa i cuina a foc lent durant 1 hora aproximadament.
Col·loca les pomes senceres al voltant del jarret, tapa i deixa coure a foc lent durant 30 minuts.
Passats els 30 minuts, destapa la safata i cou novament durant uns 30 minuts, ruixant de tant en tant amb el suc fins que la carn estigui feta.
Treu i talla el jarret de vedella a talls.
Assaona, la salsa, amb sal i pebre.
Serveix la carn amb les pomes, les cebes i la salsa.

Notes

Pots acompanyar aquest plat, amb polenta o puré de patata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1822 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: