Jarret de vedella amb sidra i pomes
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 gra d'all
- 1 llimona
- 1 cullerada de mostassa de gra gruixut
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de comí
- 1 jarret de vedella, d’aproximadament 1 kg i ½ (demana al teu carnisser que tel prepari).
- 8 cebes vermelles
- Oli per fregir
- 4 branquetes de romaní
- 5 dl de sidra
- 1 dl de brou de carn
- 8 pomes petites
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Pica l'all ben petit.
Ratlla la pela de llimona ben fina.
Barreja les dues coses amb la mostassa, l'oli d'oliva i el comí.
Pinzella el jarret amb aquesta barreja
Pela les cebes.
Escalfa el forn i la safata a 240 graus.
Col·loca el jarret i una mica d’oli a la safata de forn i sofregeix per tots costats durant uns 15 minuts, dona la hi volta algunes vegades.
Redueix la temperatura del forn a 180 graus.
Afegeix les cebes senceres i el romaní, aboca la sidra i el brou, tapa i cuina a foc lent durant 1 hora aproximadament.
Col·loca les pomes senceres al voltant del jarret, tapa i deixa coure a foc lent durant 30 minuts.
Passats els 30 minuts, destapa la safata i cou novament durant uns 30 minuts, ruixant de tant en tant amb el suc fins que la carn estigui feta.
Treu i talla el jarret de vedella a talls.
Assaona, la salsa, amb sal i pebre.
Serveix la carn amb les pomes, les cebes i la salsa.
Notes
Pots acompanyar aquest plat, amb polenta o puré de patata.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1822 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.