Ous amb Salsa de Crema i Pernil
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 200 g de pernil cuit,
- 1 cullerada de mantega
- 1 cullerada de farina
- 1 culleradeta de pebre vermell
- 250 ml de brou de verdures
- 200 ml de crema
- 1 manat de cibulet, tallat en rotlles
- 8 ous cuits
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Talla el pernil a tires petites i fregeix lleugerament en mantega, sense que prenguin color.
Agrega la farina, el pebre vermell i el brou de verdures.
Afegeix la crema a poc a poc i mou gradualment.
Cuina a foc lent durant uns 5 minuts.
Assaona amb sal i pebre i afegeix el cibulet.
Posa les meitats dels ous bullits en els plats i aboca la salsa calenta pel damunt.
Serveix amb puré de patates o patates bullides i amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
893 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.