Tàrtar de Salmó
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de filet de salmó, molt fresc (llest per cuinar)
- ½ Llimona
- 1-2 escalunyes
- 4 cullerades d'oli d'oliva, verge extra
- 1-2 cullerades de cibulet picat
- Pebre acabat de moldre
- Sal del mar, ben fina
4 racions
Elaboració
Renta el filet de salmó amb aigua freda, asseca i elimina el greix gris acuradament.
Talla el filet a llesques fines, després en tires i finalment en cubs molt petits.
Col·loca els cubs de salmó en un bol i posa en aigua amb gel perquè el Tàrtar es mantingui fred.
Esprem el suc de llimona.
Pela l’escalunya, talla a la meitat i trosseja finament, procurant que quedi el mes fina possible.
Barreja de tàrtar amb l'escalunya, agrega l'oli d'oliva, i condimenta al gust, amb sal, pebre i suc de llimona.
Finalment, afegeix el cibulet picat.
Amb l'ajuda d'una anella metàl·lica de cuina, petita, prepara tres porcions de tàrtar amb una o dues cullerades de tàrtar i serveix al plat de cada comensal.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2333 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.