Sopa amb carn picada
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Expert
Ingredients
- 500 g de carn picada
- 8 dl de brou de carn
- 1 paquet de verdures congelades (bròquil, coliflor, pastanagues)
- 350 ml de suc de tomàquet
- 800 g de tomàquets picats
- 2 culleradetes de barreja d'espècies
- Formatge parmesà acabat de ratllar
4 racions
Elaboració
En una paella gran fregeix la carn picada.
Afegeix el brou, les verdures, el suc de tomàquet, els tomàquets picats i les espècies.
Porta a ebullició.
Continua cuinant a foc lent fins que les verdures estiguin cuites.
Serveix amb formatge parmesà i llesques de bagueta.
També pots afegir pasta ja cuita, just abans del final.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1041 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.