Llesques de pa fetes al forn a l'estil de l’Appenzell
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 llesques gruixudes de pa
- 2 cullerades d'oli
- 2 cullerades de mostassa
- 4 llesques de formatge de l’Appenzell, cada una de 80 g
- 4 meitats de pera cuites
- 4 llesques de cansalada, de 30 g cadascuna
4 racions
Elaboració
Escalfa el forn a 250 ° C.
Barreja l’oli i la mostassa fins que estigui ben cremosa, i estén sobre les llesques de pa.
Col·loca el formatge i les meitats de pera al damunt i finalment a sobre, els talls de cansalada
Col·loca les llesques de pa al forn escalfat a 250 graus i forneja fins que el formatge es fongui i la cansalada estigui cruixent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2477 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.