Crostini allà napolitana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 g de mozzarella
  • 8 llesques de pa blanc del dia anterior
  • 1 cullerada d'orenga fresc o ½ cullerada de sec
  • 2 ous
  • 2 cullerades de llet
  • 2 cullerades de farina
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • Oli d'oliva per fregir

4 racions

Elaboració

Talla la mozzarella a 8 llesques primes.
Separa la crosta del pa i reserva.
Posa, 2 llesques de formatge en una llesca de pa, i deixa les vores lliures.
Condimentar amb sal, pebre i força orenga.
Cobreix els sandvitxos amb les 4 llesques de pa restants.
Submergeixen breument en aigua freda les crostes de pa que hem reservat i prem fermament, elimina'n el màxim d'aigua.
Bat els 2 ous amb 2 cullerades de llet i les crostes remullades, salpebre al gust.
Espolsa amb les dues cullerades de farina els pans d'ambdós costats i posa en una plata, ruixa amb la barreja d’ou i llet i deixar reposar fins que el pa hagi absorbit tot el líquid, de tant en tant dona la volta.
Escalfa abundant oli d’oliva en una paella, posa el pa i fregeix en ambdós costats fins que estiguin cruixents.
Escorre bé sobre paper de cuina i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2363 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: