Patates amb suc de poma i romaní
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 dl de suc de poma
- 1 dl de brou
- 1,5 dl de crema
- 1 gra d'all
- 1 branca de romaní
- Sal i pebre
- 400 g de patates, palades i tallades en cubs
2 racions
Elaboració
Porta a ebullició el suc de poma, el brou i la crema. Premsa l'all, afegeix el condiment i la branca de romaní.
Agrega les patates i cuina per 10 a 15 minuts a foc lent fins que les patates estiguin cuites i el líquid amb una consistència cremosa. Retira la branca de romaní i serveix de seguida
Per aquest plat, com acompanyament s’adapta a la salsitxa i a la carn.
Si les serveixes amb peix, canvia el romaní per anet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1134 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.