Crema cremada de plàtan

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Crema:

  • 2 dl de llet
  • 1 dl de crema
  • 1 mica de cardamom en pols o
  • 1 càpsula de cardamom
  • 3 cullerades de sucre moreno de canya
  • 1 cullerada i ½ de farina de blat de moro
  • 2 ous frescos

Cobertura:

  • 2 plàtans
  • 4 El sucre moreno de canya

4 racions

Elaboració

Crema:

Barreja a la llet i la crema, amb el fuet de mà, tots els ingredients restants i porta a ebullició a foc mitja, remena constantment.
Una vegada que espesseix la massa, retira el cassó immediatament del foc i continua agitant duran aproximadament uns 2 minuts.
Passa la crema a través d'un tamís en 4 motlles d'aproximadament 1 dl i ½, refreda i reserva a la nevera al voltant de 2 hores, coberts amb plàstic de cuina

Cobertura:

Talla el plàtan en rodanxes d'aproximadament 3 mm gruix, i estén en forma de ventall pel damunt de la crema.
Reparteix 1 cullerada de sucre de manera uniforme sobre els plàtans i amb un cremador Bunsen caramel·litza la superfície
També o pots fer, sota el grill preescalfat a 240 graus, en el terç superior del forn, durant uns 2 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1575 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: