Amanida de cigrons amb tirabecs
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Salsa:
- 3 cullerades de vinagre
- Sal i pebre
- 1 cullerada de mostassa
- 4 cullerades d’oli de colza
- 2 cullerades de crema
Amanida:
- 500 g de tirabecs
- 300 g de tomàquets xerri, tallats a la meitat
- 1 ceba vermella, tallada a llunes
- 2 llaunes de cigrons, escorreguts (uns 500 g)
- ½ manat picat de marialluïsa.
4 racions
Elaboració
Salsa:
Barreja tots els ingredients.
Amanida:
Cou els tirabecs en aigua amb sal durant uns 5 minuts i cuina que quedin cruixents, escorre i barreja amb la resta d'ingredients fins i incloent els cigrons, a la salsa.
Escampa la marialluïsa pel damunt i serveix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2376 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.