Patates amb crosta de sèsam i parmesà
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 16 patates mitjanes
- 100 g de Parmesà ratllat
- 2 cullerades gomasio (Sèsam molt amb sal)
- 8 cullerades d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de sal
- Pebre
- 1 gra d’all
- 2 cullerades de mantega
4 racions
Elaboració
Cou les patates amb pell i pela en calent.
Barreja i fes una pasta amb el parmesà, el gomasio, l’oli d'oliva, l'all picat, la sal i el pebre.
Posa la mantega en una paella, deixa fondre, afegeix les patates i fregeix fins que estiguin una mica cruixents, a continuació, posa la pasta sobre de les patates i fregeix una altra vegada, gira repetidament.
Cou a foc lent fins que estiguin cruixents.
Serveix en una font per servir, acompanyant carn, peix, verdures, etc.
Per descomptat també amb tota mena d'amanides o tzatziki.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1261 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.