Gratinat de patates i coliflor
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de patates
- 300 g de coliflor
- 1 tassa de crema de llet
- 200 ml de brou de verdures, ben fort
- 200 g d’emmental ratllat
4 racions
Elaboració
Pela les patates i tallar a rodanxes, cuina a foc lent durant uns 10 minuts en una olla.
Mentrestant, separa i esbandeix en aigua freda, els remets de la coliflor.
Bull el brou amb la crema batuda i treu del foc
Distribueix les patates cuites i la coliflor en una font de forn, afegeix la salsa de crema i brou i escampa generosament pel damunt el formatge.
Gratina al forn a 200 graus durant uns 30 minuts i punxa amb un ganivet per assegurar que tot està cuit.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3309 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.