Pastís de carn picada
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 paquets de massa de pizza
- 4 cebes mitjanes vermelles
- 500 g de carn picada
- 150 g de formatge Feta
- Sal
- Pebre.
- Pebre vermell
- 1 ou gran
- 6 llesques de formatge Gouda o Gruyère
- 2 cullerades de pasta de tomàquet concentrat
- 200 g d’Emmental
4 racions
Elaboració
Col·loca una massa de pizza en un motlle i deixa els marges una mica elevats.
Punxa el fons amb una forquilla.
Barreja la carn picada amb l'ou batut, assaona amb les espècies i reserva.
Esmicola el formatge Feta i reparteix per damunt de la massa.
Talla a meitats les cebes, i a continuació a rodanxes, salta lleugerament i reparteix per sobre el formatge i al damunt de la ceba, la barreja de carn picada preparada
Cobreix la carn picada amb les llesques de formatge gouda o gruyère i pinzella tota la superfície de formatge amb el concentrat de tomàquet, cobreix el pastís, amb l'altre peca de pizza, i un cop més punxa la superfície amb una forquilla.
Amb restes de pasta pots fer els adornaments que més t’agradin
Ratlla l'Emmental i distribueix per sobre del pastís.
Enforna en el forn preescalfat a 160 graus durant uns 45 minuts si és de convecció, i a 180 graus si és sense aire, en el mateix tems o sigui 45 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2809 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.