Espirals amb filet de carn i col
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de col rissada
- 1 mica de sal
- 50 g de formatge pecorino
- 1 llima
- 500 g de filet de vedella
- 1 mica Pebre
- 500 g de pasta d’espirals
- 1 cullerada de mantega
- 4 dl de brou instantani
- 3 cullerades de pesto
- 2 cullerades de mató
4 racions
Elaboració
Talla la col rissada en quarts i treu la tija.
Talla la col en tires fines.
Fes bulli la col durant 5 minuts, en aigua amb sal, escorre, esbandeix en aigua freda i reserva.
Reserva l'aigua de la cocció.
Amb un pelador de patates fes uns encenalls ben fins de formatge Pecorino.
Ratlla la pell de la llima i esprem el suc.
Talla la carn a tires de 2 cm d’ample i assaona amb sal i pebre
De nou posa a bullir l’aigua que hem reservat de la col.
Agrega la pasta, cuina uns 10 minuts i reserva.
Mentrestant, escalfar la mantega, i daura, la carn per totes bandes. A continuació, salteja la col 2 minuts en el mateix greix.
A continuació, aboca el brou, porta a ebullició, condimenta amb sal, pebre i el condiment de pesto.
Afegeix el formatge, mató, assaona al gust amb suc de llimona i la ratlladura, i agrega la carn.
Escorre la pasta i serveix tot junt.
Escampa pel damunt els encenalls de formatge d'ovella, Pecorino.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1061 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.