Pastís de carn multicolor

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 llescas de pa dur
  • 0,75 dl de llet
  • 100 g de pastanagues
  • 100 g d'api
  • 1 gra d'all picat
  • 100 g de porro
  • 1/2 manat de julivert, picat
  • 1 ceba picada
  • 25 g de mantega
  • 300 g de carn picada
  • 1 ou

2 racions

Elaboració

Talla el pa en cubs petits, afegeix a la llet i deixar en remull. Talla finament, la meitat de les pastanagues, l'api i el porro.
Fregeix breument en mantega, la ceba, l'all i el julivert, condimenta amb sal i pebre, posa en un bol i deixar refredar.
Posa la carn picada, el pa ben espremut, els ous i les verdures, en un bol, barreja i assaona bé amb sal i pebre.
Amb la massa forma una barra, gira en el pa ratllat i daura, per tots costats, en oli ben calent.
Col·loca el pastís de carn a la safata de forn.
Talla, ben petites, la resta de verdures i junt amb el romaní, la salsa fosca, el vi de oporto, i el vi negre, agrega a la safata, per coure amb el pastís de carn.
Enforna en el forn, preescalfat a 200 graus, i cou durant aproximadament 1 hora.
Treu la carn rostida, retira el romaní i tritura la salsa amb les verdures, amb el mesclador Turmix.
Assaona al gust, abans de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2020 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: