Pastís de carn multicolor
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: estiu hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llescas de pa dur
- 0,75 dl de llet
- 100 g de pastanagues
- 100 g d'api
- 1 gra d'all picat
- 100 g de porro
- 1/2 manat de julivert, picat
- 1 ceba picada
- 25 g de mantega
- 300 g de carn picada
- 1 ou
2 racions
Elaboració
Talla el pa en cubs petits, afegeix a la llet i deixar en remull. Talla finament, la meitat de les pastanagues, l'api i el porro.
Fregeix breument en mantega, la ceba, l'all i el julivert, condimenta amb sal i pebre, posa en un bol i deixar refredar.
Posa la carn picada, el pa ben espremut, els ous i les verdures, en un bol, barreja i assaona bé amb sal i pebre.
Amb la massa forma una barra, gira en el pa ratllat i daura, per tots costats, en oli ben calent.
Col·loca el pastís de carn a la safata de forn.
Talla, ben petites, la resta de verdures i junt amb el romaní, la salsa fosca, el vi de oporto, i el vi negre, agrega a la safata, per coure amb el pastís de carn.
Enforna en el forn, preescalfat a 200 graus, i cou durant aproximadament 1 hora.
Treu la carn rostida, retira el romaní i tritura la salsa amb les verdures, amb el mesclador Turmix.
Assaona al gust, abans de servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2020 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.