Cassola de carn mòlta a l'estil de L’índia
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de carn picada, barrejada
- 2 cebes mitjanes, picades
- 2 cullerades d'oli
- 2 pebrots, vermells, tallats en tires
- 5 tomàquets
- 8 dl de brou de carn
- 3 plàtans, a rodanxes
- 300 g de cacauets picats
- 1 mica de clau i de gingebre en pols
- Sal, pebre i pebre vermell
6 racions
Elaboració
Escalda els tomàquets, pela i talla a vuitens.
Salta la carn mòlta amb la ceba i l'oli.
Afegeix els pebrots i tomàquets.
Desglaça amb el brou, i deixa que bulli a foc lent durant 10 minuts
Barreja els plàtans i els cacauets amb la carn
Assaona amb el clau i el gingebre
Cuina a foc lent durant 10 minuts més
Finalment aromatitza amb sal, pebre i pebre vermell i serveix de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1882 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.