Cassola de carn mòlta a l'estil de L’índia

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 g de carn picada, barrejada
  • 2 cebes mitjanes, picades
  • 2 cullerades d'oli
  • 2 pebrots, vermells, tallats en tires
  • 5 tomàquets
  • 8 dl de brou de carn
  • 3 plàtans, a rodanxes
  • 300 g de cacauets picats
  • 1 mica de clau i de gingebre en pols
  • Sal, pebre i pebre vermell

6 racions

Elaboració

Escalda els tomàquets, pela i talla a vuitens.
Salta la carn mòlta amb la ceba i l'oli.
Afegeix els pebrots i tomàquets.
Desglaça amb el brou, i deixa que bulli a foc lent durant 10 minuts
Barreja els plàtans i els cacauets amb la carn
Assaona amb el clau i el gingebre
Cuina a foc lent durant 10 minuts més
Finalment aromatitza amb sal, pebre i pebre vermell i serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1882 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: