Sopa de peix
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dona al voltant d'1 litre i ½ de sopa
- 1 cullerada de mantega
- 100 g de porro, tallat a tires fines
- 1 ceba, finament picada
- 1 gra d'all, finament picat
- 2 tomàquets, pelats, trossejats, sense les llavors
- 3 pastanagues a tires
- 1 peça d'api a tires
- 4 dl de vi blanc sec
- 2 dl d’aigua
- 1 cullerada de julivert, finament picat
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 1 fulla de llorer
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 600 g de filets de peix, eventualment sense la pell
- 1 cullerada de mantega
- 1 cullerada de farina blanca
- 2 dl de crema
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 60 graus,
Preescalfa la sopera i els plats per sopa
Calenta la mantega i cou a foc lent l’all, el porro i la ceba, en quant s’hagi evaporat el líquid afegeix els tomàquets, la pastanaga i l'api, agrega la resta d'ingredients, la fulla de llorer, les especies i redueix el foc, tapa i cou a foc lent aproximadament uns 10 minuts
Talla els filets de peix en trossos iguals, afegeix a la cassola i cou uns 2 minuts sense que l’aigua bulli.
Amb una escumadora, retira el peix i les verdures, escorre bé i retira la fulla de llorer. Tapa i reserva en un lloc calent.
Barreja bé la mantega i la farina, bull la sopa i redueix el foc afegeix petites porcions de mantega remenant amb un batedor, i cuina a foc lent durant uns 10 minuts. Agrega la crema, porta a ebullició i aboca a la sopera, afegeix de nou el peix i les verdures, i serveix de seguida
Etiquetes: Peix Sopa Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2959 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.