Hörnli i carn picada amb puré de poma

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Puré de poma:

  • 1 dl i ½ de suc de poma
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 2 cullerades de sucre
  • ½ pal de canyella
  • 800 g de pomes, per exemple, Boskoop, pelades, sense cor, i tallades en trossos

Carn picada:

  • 600 g de carn picada de vedella o barreja
  • Mantega per cuina
  • 1 cullerada i ½ de farina
  • Sal, pebre
  • 1 ceba picada
  • 1 gra d'all premsat,
  • 100 grams de col rissada o cols de Brussel·les, tallades en tires fines
  • 4 dl de brou de carn
  • 4 o 6 tomàquets secs en oli, escorreguts i tallats en tires
  • 2 cullerades de julivert picat
  • 300 grams de Hörnli, pasta amb forma de colzes, petits i buits

Cobertura:

  • 3 a 4 cullerades de mantega
  • 6 cullerades de pa ratllat
  • 4 cullerades d'avellanes, finament picades
  • 1 cullerada de cibulet i julivert, picats.
  • Formatge sbrinz ratllat,

4 racions

Elaboració

Puré de poma:

Bull tots els ingredients, tapa i cuina fins que estiguin tendres de 10 a 15 minuts. Treu el pal de canyella, tritura les pomes amb el líquid, i deixa que es refredi.

Carn picada:

Salta, en mantega calenta, la carn en 2 porcions i cap al final de cada porció, afegeix la meitat de la farina i deixa rostir uns instants, retira la carn i reserva.
Enrosseix la ceba, l’all i les verdures amb mantega de cuinà, i desglaça amb el brou de carn.
Afegeix la carn reservada, tapa i cuina a foc lent durant uns 15 a 20 minuts.
Agrega els tomàquets i la barreja de julivert i condimenta al gust.
Cuina la pasta en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente, elimina el líquid i deixa escorre bé.

Cobertura:

Escalfa la mantega en una paella i rosteix el pa ratllat i les avellanes fins que agafin un color marró clar, i barreja-hi les herbes.
Serveix en plats, la pasta i al costat la carn amb salsa i decorat amb una mica de cibulet i el julivert picats ben fins i espolsa formatge ratllat pel damunt junt amb les avellanes picades i el pa ratllat.
Serveix de seguida acompanyat del puré de poma

Notes

Hörnli, pasta amb forma de colzes, petits i buits


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1232 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: