Hörnli i carn picada amb puré de poma
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Puré de poma:
- 1 dl i ½ de suc de poma
- 2 cullerades de suc de llimona
- 2 cullerades de sucre
- ½ pal de canyella
- 800 g de pomes, per exemple, Boskoop, pelades, sense cor, i tallades en trossos
Carn picada:
- 600 g de carn picada de vedella o barreja
- Mantega per cuina
- 1 cullerada i ½ de farina
- Sal, pebre
- 1 ceba picada
- 1 gra d'all premsat,
- 100 grams de col rissada o cols de Brussel·les, tallades en tires fines
- 4 dl de brou de carn
- 4 o 6 tomàquets secs en oli, escorreguts i tallats en tires
- 2 cullerades de julivert picat
- 300 grams de Hörnli, pasta amb forma de colzes, petits i buits
Cobertura:
- 3 a 4 cullerades de mantega
- 6 cullerades de pa ratllat
- 4 cullerades d'avellanes, finament picades
- 1 cullerada de cibulet i julivert, picats.
- Formatge sbrinz ratllat,
4 racions
Elaboració
Puré de poma:
Bull tots els ingredients, tapa i cuina fins que estiguin tendres de 10 a 15 minuts. Treu el pal de canyella, tritura les pomes amb el líquid, i deixa que es refredi.
Carn picada:
Salta, en mantega calenta, la carn en 2 porcions i cap al final de cada porció, afegeix la meitat de la farina i deixa rostir uns instants, retira la carn i reserva.
Enrosseix la ceba, l’all i les verdures amb mantega de cuinà, i desglaça amb el brou de carn.
Afegeix la carn reservada, tapa i cuina a foc lent durant uns 15 a 20 minuts.
Agrega els tomàquets i la barreja de julivert i condimenta al gust.
Cuina la pasta en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente, elimina el líquid i deixa escorre bé.
Cobertura:
Escalfa la mantega en una paella i rosteix el pa ratllat i les avellanes fins que agafin un color marró clar, i barreja-hi les herbes.
Serveix en plats, la pasta i al costat la carn amb salsa i decorat amb una mica de cibulet i el julivert picats ben fins i espolsa formatge ratllat pel damunt junt amb les avellanes picades i el pa ratllat.
Serveix de seguida acompanyat del puré de poma
Notes
Hörnli, pasta amb forma de colzes, petits i buits
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1232 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.