Espagueti amb pa ratllat torrat
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grams de pa dur
- 500 grams d’espaguetis
- Sal
- 60 grams d’anxoves (escorregudes)
- 1 xili vermell
- 4 grans d'all
- 1 dl i ½ d'oli d'oliva
- ½ remet de Julivert llis
- Unes olives al gust
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 180 graus.
Col·loca el pa en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Torra al centre del forn durant uns 30 minuts.
Deixar refredar sobre una reixeta.
Ratlla el pa amb un ratllador gros, el que fas servir per fer el rösti.
Cuina la pasta en abundant aigua amb sal, fins que estigui al dente.
Pica les anxoves, talla el xili en cèrcols i talla l'all a rodanxes.
Calenta l'oli en una paella gran.
Fregeix durant uns 2 minuts, el xili, l'all i les anxoves.
Escorre els espaguetis i agrega a la paella, i barreja bé
Si cal, condimenta amb més sal.
Escampa pel damunt, el pa ratllat torrat, unes fulles de julivert i guarneix amb les olives trossejades
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1021 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.