Pastís salat de ceba amb castanyes i herbes aromatiques
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de castanyes descongelades
- 2 cebes vermelles
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- Sal
- Pebre
- 2 ous
- 2 dl de crema
- 1 manat d’herbes barrejades (cebollí, julivert)
- 1 pasta de full
- 4 cullerades de pa ratllat
4 racions
Elaboració
Talla les castanyes a rodanxes fines.
Talla les cebes en cèrcols.
Calenta l'oli en una paella gran i fregeix les castanyes uns 5 minuts, agrega la ceba i fregeix breument.
Assaona amb sal i pebre i deixa refredar
Per la cobertura bat els ous amb la crema, afegeix les herbes picades ben fines i condimenta amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 220 graus.
Col·loca la massa de pasta fullada junt amb el paper de forn en la safata i punxa diverses vegades amb una forquilla tota la superfície de la pasta
Escampa el pa ratllat i al damunt la barreja de castanyes i ceba
Aboca la cobertura, que quedi ben repartida per sobre i enforna a la meitat inferior del forn durant uns 20 a 22 minuts
Les castanyes pelades i congelades s'han de deixar descongelar per complet abans de ferles servir
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1962 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.