Tallarines amb coco i carn de boví

Ingredients

  • 4 bistecs de boví (d'aproximadament 150 grams cadascun)
  • Oli d'oliva
  • 1/2 culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 400 grams de col (zukerhut, Herbstzichorie oder Fleischkraut)
  • 3 tiges d'herba de llimona
  • 1 xili vermell
  • 4 dl de brou vegetal
  • 2 dl de llet de coco
  • 200 g de tallarines

4 racions

Elaboració

Talla la carn a tires. Salteja en el wok amb oli calent aproximat 1 minut. Retira i condimenta.
Talla la col en tires, i salteja tot remenant durant uns 2 minuts. Reserva.
Talla l'herba de llimona per la meitat i aixafa.
Treu les llavors del xili i talla en anells
Aboca el brou i la llet de coco a la mateixa paella, afegeix les espècies (herba de llimona i xili), i porta a ebullició.
Agrega les tallarines, i cuina al dente.
Afegeix la carn i les verdures, deixa que s'escalfin i serveix de seguida.


Recepta de cuina de Tallarines amb coco i carn de boví
per Joan Corminas
Recepta de cuina de Tallarines amb coco i carn de boví
Aquesta es la col Zuckerhut
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1435 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Joan Corminas diu:
Benvolguts amics del fòrum:
Amb aquesta recepta tanco la barraca fins divendres, pel motiu que dema m'operen d'una cataracta.
Una forta abraçada per a tots
Joan.c
Quim Lleonart diu:
Benvolgut amic Joan, desitjo que l'operació et vagi molt bé, i ja ens tronarem a comunicar després de l'operació. Rep una forta abraçada.Quim.
Fernanda Bausili diu:
Que vagi molt bé l'operació,i la recuperació
Salutaçións

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: