Tallarines amb coco i carn de boví
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 bistecs de boví (d'aproximadament 150 grams cadascun)
- Oli d'oliva
- 1/2 culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 400 grams de col (zukerhut, Herbstzichorie oder Fleischkraut)
- 3 tiges d'herba de llimona
- 1 xili vermell
- 4 dl de brou vegetal
- 2 dl de llet de coco
- 200 g de tallarines
4 racions
Elaboració
Talla la carn a tires. Salteja en el wok amb oli calent aproximat 1 minut. Retira i condimenta.
Talla la col en tires, i salteja tot remenant durant uns 2 minuts. Reserva.
Talla l'herba de llimona per la meitat i aixafa.
Treu les llavors del xili i talla en anells
Aboca el brou i la llet de coco a la mateixa paella, afegeix les espècies (herba de llimona i xili), i porta a ebullició.
Agrega les tallarines, i cuina al dente.
Afegeix la carn i les verdures, deixa que s'escalfin i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1435 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.