Rotllos de pernil amb formatge i carn picada
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,2 kg de botifarra fresca
- 400 grams de pernil cuit
- 400 grams de formatge gouda a rodanxes
- 200 ml de crema de llet
- Sal, pebre i pebre vermell
- Farina
6 racions
Elaboració
Estén les llesques de pernil cuit sobre la superfície de treball, col·loca a cada una una llesca de formatge al mixt, a continuació, una salsitxa, i enrotlla totes les llesques de pernil.
Col·loca en una safata per al forn, una al costat de l'altra.
Prem les restants salsitxes i col·loca petites porcions sobre els rotllos preparats, que dóna un molt bon gust a la salsa!
Salpebre el conjunt i escampa per sobre una mica de farina i pebre vermell
Aboca la crema i distribueix la resta de formatge tallat a tires pel damunt
Posa al forn, i cou a 150 graus durant 1 hora.
Serveix amb patates fregides.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1181 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.