Pesto de llavors de carabassa
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 60 grams de llavors de carabassa
- 1 manat d'herbes barrejades, per exemple, marduix i julivert
- 2 grans d'all
- 15 grams de parmesà en 1 tros
- 1 llimona
- 1 dl d'oli d'oliva
- 2 cullerades d'oli de llavors de carabassa
- Sal, pebre
1 racions
Elaboració
Torra les llavors de carabassa en una paella sense oli, i col·loca les llavors a la trituradora
Renta les herbes i asseca bé.
Talla l’all a trossos grans.
Ratlla el formatge parmesà i la llimona.
Afegeix els dos olis i tritura tot, fins que estigui ben fi.
Esprem la llimona.
Condimenta, el pesto, amb el suc de llimona, la sal i el pebre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
933 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.