Salsa de tomàquet al forn
Categoria:
Salses
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dona uns 5 dl de salsa
- 1 kg tomàquets madurs
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1 bitxo petit
- 3 branquetes de romaní
- 4 branquetes de farigola
- 3 branquetes d'orenga
- Sal, pebre
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 3 cullerades de Aceto Balsàmic Bianco
- 2 cullerades de puré de tomàquet (concentrat)
1 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 200 graus.
Talla els tomàquets i la ceba a grills (al llarg)
Aixafa els alls.
Talla el Xile per la meitat, i treu les llavors.
Col·loca tot, en una safata de forn, folrada amb paper d'enfornar. Treu les fulles de les tiges del romaní, la farigola i l’orenga i estén sobre les verdures. Assaona amb sal i pebre. Ruixa la meitat de l’oli pel damunt i cuina al centre del forn durant uns 50 minuts.
Posa tota la verdura feta al forn amb la resta de l’oli, en una cassola gran, afegeix el vinagre balsàmic i el puré de tomàquet concentrat, i passa pel passa puré.
Bull la salsa de tomàquet, i assaona amb sal i pebre.
Guarda la salsa de tomàquet en pots de vidre esterilitzats
La salsa de tomàquet, també es pot guardar a la nevera aproximadament dues setmanes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2705 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.