Sopa de patata i porro

Ingredients

  • 500 grams de patates
  • Sal
  • 250 grams de porros
  • 20 grams de mantega
  • 400 ml de brou (instantani)
  • Pebre acabat de moldre
  • Nou moscada (acabada de ratllar)
  • Pols de curri
  • 1 manat de julivert llis picat
  • 400 g de formatge fresc

4 racions

Elaboració

Pela les patates, renta i talla a trossos, cuina en aigua amb sal. Neteja, renta i talla els porros en anells.
Sofregeix les anelles de porro en la mantega, un cop fet agrega el brou, porta a ebullició i cuina a foc lent durant 15 minuts.
Amb la meitat de les patates fes un puré i junt amb la resta de patates a daus, afegeix a la sopa de porro.
Condimenta amb la sal, el pebre, la nou moscada i el curri.
Afegeix el julivert i el formatge, i deixa que el formatge fresc, es fongui a la sopa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1452 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: