Sopa de patata i porro
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de patates
- Sal
- 250 grams de porros
- 20 grams de mantega
- 400 ml de brou (instantani)
- Pebre acabat de moldre
- Nou moscada (acabada de ratllar)
- Pols de curri
- 1 manat de julivert llis picat
- 400 g de formatge fresc
4 racions
Elaboració
Pela les patates, renta i talla a trossos, cuina en aigua amb sal. Neteja, renta i talla els porros en anells.
Sofregeix les anelles de porro en la mantega, un cop fet agrega el brou, porta a ebullició i cuina a foc lent durant 15 minuts.
Amb la meitat de les patates fes un puré i junt amb la resta de patates a daus, afegeix a la sopa de porro.
Condimenta amb la sal, el pebre, la nou moscada i el curri.
Afegeix el julivert i el formatge, i deixa que el formatge fresc, es fongui a la sopa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1452 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.