Fideus de carabassó amb pesto de créixens
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Uns 6 carabassons mitjans
- 2 alls
- 2 cullerades d'oli de coco o oli d'oliva
- Pesto de créixens
- Formatge parmesà
- Avellanes picades.
4 racions
Utensilis
Tallador en espiral
Elaboració
Renta els carabassons i talla amb el tallador en espiral, formant espaguetis com fideus.
Pela i pica ben fins a cuadrets, els alls.
Escalfa l'oli en una paella gran i a foc mitjà, salta l'all en l'oli.
Afegeix els fideus de carabassó i salteja uns cinc minuts per tots els costats.
Distribueix els fideus de carabassó en 4 plats, i serveix amb el pesto de créixens, el formatge parmesà i les avellanes picades en trossos grans.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2585 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.