Fideus de carabassó amb pesto de créixens

Ingredients

  • Uns 6 carabassons mitjans
  • 2 alls
  • 2 cullerades d'oli de coco o oli d'oliva
  • Pesto de créixens
  • Formatge parmesà
  • Avellanes picades.

4 racions

Utensilis

Tallador en espiral

Elaboració

Renta els carabassons i talla amb el tallador en espiral, formant espaguetis com fideus.
Pela i pica ben fins a cuadrets, els alls.
Escalfa l'oli en una paella gran i a foc mitjà, salta l'all en l'oli.
Afegeix els fideus de carabassó i salteja uns cinc minuts per tots els costats.
Distribueix els fideus de carabassó en 4 plats, i serveix amb el pesto de créixens, el formatge parmesà i les avellanes picades en trossos grans.


Recepta de cuina de Fideus de carabassó amb pesto de créixens
per Joan Corminas
Recepta de cuina de Fideus de carabassó amb pesto de créixens
Aparell per fer els fideus de carabassó
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2585 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: