Cassola de carn picada a l'estil italià
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- ½ kg de carn picada
- 1 llauna de xampinyons
- 3 cebes grans
- Barreja de pebrot (vermell, groc, verd, ½ de cada)
- 1 llauna de tomàquets
- 1 tassa de crema agra
4 racions
Elaboració
Posa la cassola a escalfar amb una mica d'oli.
Daura la carn mòlta, un cop cuita distribueix en una safata per al forn, ben greixada.
Pela les cebes, talla en cèrcols i juntament amb els fongs escampa sobre la carn
Talla els pebrots a cubs i posa sobre les cebes.
Talla els tomàquets a rodanxes i estén sobre els pebrots.
Barreja la crema fresca amb el tomàquet en conserva i aboca sobre la cassola.
Enforna durant 1 hora a una temperatura de 180 graus.
Serveix acompanyat de pasta o arròs.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2329 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.