Conill al forn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 grans d'all
- 1 kg de conill, en trossos
- 8 cullerades d'oli d'oliva
- Sal i pebre
- 1 got de vi blanc sec
- 200 grams d'olives verdes, farcides amb pebrot
- ½ manat de julivert
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 250 graus.
Talla l'all a rodanxes.
Barreja el conill, l'oli i l'all.
Assaona amb sal i pebre. Posa en una safata per rostir i cuina uns 10 minuts en el forn.
Ruixa amb un got fe vi blan sec
Talla les olives a la meitat i les afegeixes.
Acaba de cuinar el conill al forn durant uns 30 minuts.
De tant en tant ruixa amb el suc de la safata.
Arrenca les fulles de julivert de les tiges i escampa pel damunt del conill i serveix de seguida.
Acompanya amb una bona amanida i pa de bagueta, per mulla en la salsa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1735 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.