Pastís de carn picada amb carabassó
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de farina
- 125 grams de mantega
- 1 culleradeta de sal
- 1 ou mitjà
- 300 grams de carn molta (magra)
- 1 ou mitjà
- 1 ceba mitjana finament picada
- 3 grans d'all picat fi
- 1 carabassó mitjà, ratllat
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 2 cullerades de pa ratllat
- 2 cullerades de pasta de tomàquet
- 150 grams de formatge Edam (2 X 75 grams)
- Sal i pebre
- Farigola
6 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 210 graus.
Barreja la farina, la mantega, la sal i l'ou per fer una pasta trencada
Reserva a la nevera.
Barreja bé la carn picada, l'ou, la ceba, l'all, el carabassó, l'oli, el pa ratllat, la sal, el pebre i la farigola.
Posa la massa trencada en un motlle greixat, i espolsat amb farina, distribueix la pasta de tomàquet per sobre la massa i escampa 75 grams de formatge Edam.
Distribueix la carn picada per sobre i al damunt escampa els 75 grams restants de formatge.
Enforna uns 45 minuts i serveix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3261 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.