Pastís de carn picada amb carabassó

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams de farina
  • 125 grams de mantega
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 ou mitjà
  • 300 grams de carn molta (magra)
  • 1 ou mitjà
  • 1 ceba mitjana finament picada
  • 3 grans d'all picat fi
  • 1 carabassó mitjà, ratllat
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • 2 cullerades de pasta de tomàquet
  • 150 grams de formatge Edam (2 X 75 grams)
  • Sal i pebre
  • Farigola

6 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 210 graus.
Barreja la farina, la mantega, la sal i l'ou per fer una pasta trencada
Reserva a la nevera.
Barreja bé la carn picada, l'ou, la ceba, l'all, el carabassó, l'oli, el pa ratllat, la sal, el pebre i la farigola.
Posa la massa trencada en un motlle greixat, i espolsat amb farina, distribueix la pasta de tomàquet per sobre la massa i escampa 75 grams de formatge Edam.
Distribueix la carn picada per sobre i al damunt escampa els 75 grams restants de formatge.
Enforna uns 45 minuts i serveix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3261 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: